Friday, June 23, 2006

#chat.ro & mIRC - un hobby mai vechi

Vreau să fac o scurtă trecere in istorie a acestui hobby care mi-a ocupat atât de mult timp.

Cam acum un an şi 3 luni înregistram canalul #chat.ro pe Undernet. Christmas a ţinut trivia cam un an, între timp el îşi înregistrează #albatross. Acum trivia rulează aproape nonstop de la reli35. La început am avut o trivie simplă apoi am avut o trivie cu echipe dar avea câteva greşeli. Trivia care rulează acum este scrisă în totalitate de Christmas. Trebuie să recunosc că mare noroc am avut când l-am cunoscut pe Christmas, este un om foarte de treabă (deşi se îmbată cam des). Am avut probleme şi cu cservice, era chiar să-l pierd de tot, din cauză că făceam reclamă in exces pe canale, de atunci mi-am învăţat lecţia, reclamă numai pe prvivat. www.chatro.go.to este website-ul canalului, opera mea. Ziceam că mă ocup mai serios de canal vacanţa asta dar deocamdată nu m-am prea ţinut de cuvânt...

2 comments:

ice4you® said...

M-am lasat de multa vreme de asa ceva, defapt nici nu imi aduc aminte cand am fost pasionat. Ma secau canalele, ma secau oameni de pe ele, si moda care se purta si care se rezuma la flood, ban, chick, in general op erau pustani, si la fel erau si cei care erau pe canale. Tari in gura de nu se poate si care vorbeau numai sa nu taca, iar ptr mine la inceput chestii de genul : asl pls; pic pls; brb; lol; terminatii ca "k"; "sha"; "tz" ... erau niste necunoscute ... lol prima oara credeam ca defapt este un fel de "ioi" ... pana la urma m-am prins eu, dar niciodata nu am folosit.
In concluzie, prefer ymsg de expl, unde mi-am facut o lista de preteni si unde pot alege cu cine sa vorbesc si cu cine nu.

madmax said...

Şi eu m-am săturat de mIRC şi de haclerii cu care mai de care root-uri. Am zis că ma las de canal si de mIRC dar s-a oferit reli35 să ţină trivia pe canal şi uite aşa canalul încă mai trăieşte şi azi târându-se de la o zi la alta. OK, poate am exagerat, mai exista caţiva useri fideli... anyway ideea e că am vrut să mă las total de mIRC şi nu am făcut-o din cauza amintită.


.